Best Adventure of the Dayn, tuttavallisemmin BADin eetos perustuu siihen, että maistuva ja laadukas ruoka pitää tuoda sinne missä ihmiset sitä eniten kaipaavat – jokapäiväistä elämää piristämään

Hei ravintola-alan osaaja,
oletko valmis uudenlaiseen
työympäristöön?

 

 

Rekryt käynnissä nyt

 
 


Unohdetaan pölyttyneet 
”henkilöstöruokalat” ja
haaleat buffetpöydät.


Luodaan lounasravintola, jonne ihmiset oikeasti haluavat tulla,syömisen ilosta. Ravintola, jossa käsitellään tuoreita ja ensiluokkaisia raaka-aineita ja luodaan päivittäisiä ilon hetkiä.

Etsimme nyt tiimiä rakentamaan BADin ensimmäistä ravintolaa kohtitätä unelmaa. Paikkoja on kokeille, keittiöapulaisille, salin vuoroesimiehille sekä tarjoilijoille. Tärkeintä on, että suhtaudut työhösi intohimoisesti ja olet ylpeä siitä, että pääset olemaan osa ihmisten arjen parantamista.

Toivomme, että sinulla on jatkuva nälkä kehittää itseäsi ja oppia uusia puolia keittiö- tai salityöskentelystä. Vuoroesimiehiltä sekä kokeilta odotamme aikaisempaa kokemusta ravintolatyöskentelystä. Kokeilta odotamme myös alan koulutusta. Keittiöapulaisilta ja tarjoilijoilta edellytämme hyvää asennetta työhön, tahtotila kehittyä eteenpäin alalla on ehdoton plussa. Työajat ovat pääsääntöisesti 8-16, joten jos olet etsinyt sitä paikkaa, missä pääset tekemään kunnon ruokaa päivävuoroissa, olet löytänyt sen!

Liitä CV ja vapaamuotoinen hakemus
(vain Word tai PDF-tiedostot)
Sinulla on oikeudet ladata seuraavia tiedostoja: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, odt, ods.
*
Ei valittu
Sinulla on oikeudet ladata seuraavia tiedostoja: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, odt, ods.
Ei valittu
yhdeksäntoista miinus neljätoista numeroissa =