YKSITYISTILAISUUDET! Koko porukalle kivaa tekemistä, hyvää sapuskaa ja monipuoliset tilat jopa yli 100 ihmiselle BADISTA  Lue lisää

Järjestä ikimuistoinen yksityistilaisuus ja catering ravintolan tiloissa jopa yli 100 ihmiselle.

BAD Catering

Autamme yrityksiä järjestämään mieleenpainuvan ja elämyksellisen yhteisen illan maukkaan ja aidon, käsityönä valmistetun ruoan parissa. Pystymme järjestämään cateringin tapahtumiin vuodenajasta riippumatta, olivatpa ne 15 tai yli 100 hengelle. Verkostomme avulla saat tarvittaessa kaiken tarjoilusta, henkilökunnasta, tilasta ja ohjelmasta lähtien avaimet käteen palveluna. Voit myös tilata vain ruoan meiltä tarjoiluvalmiina paikan päälle toimitettuna ja hoitaa tarjoilun itse.

Tekemistä porukalle cateringin lisäksi

BAD järjestää mielellään myös mukavaa osallistavaa puuhaa illanvieton lomaan, mikä tekee illasta mieleenpainuvan. Esimerkiksi drinkkimestarin kanssa omien juomien suunnittelua tai pikkujouluaikaan piparkakkutalon rakennusta. Mitä te haluasitte kokeilla tai oppia tekemään?

BADn vuokrattavat juhlatilat

Tilavuokra alkaen 399€!

BAD:n ravintolatila on lounasajan jälkeen vuokrattava tapahtuma-, kurssi- tai juhlatila. Avarat tilat muuntautuvat moneksi ja käytössä on myös kiinteistön upea aulatila, jonka häikäisevän korkea lasikatto, hauska istuinalue portaissa ja erilaiset istuinryhmät tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen. Käytössä on myös suuri näyttö esityksiä varten. Tarvittaessa järjestämme muun esitystekniikan paikan päälle. Salissa ja aulassa on istumapaikat yli 100 henkilölle ja toki enemmän mahtuu jos toiveissasi on järjestää esimerkiksi rennompi cocktail tyyppinen seurustelutilaisuus. Tilavuokran lisäksi kannatta kysyä tietenkin BAD:n BADASS tarjoiluja tilaisuuteesi!

  • 110 Asiakaspaikkaa
  • Tilavuokra alkaen 399€
  • Saatavilla arkisin klo 15 alkaen ja viikonloppuisin
  • 92″ näyttö
  • Catering
  • Esteetön tila
  • Parkkipaikkoja kadunvarressa
  • WC-tilat
  • Sijainti osoitteessa Säterinkatu 6, 02600 Espoo
  • Tutustu kiinteistöön sateri6.fi

Kokoustarjoilut

Kunnon eväillä jaksaa paremmin. Kokeilkaa vaikka!

BAD toimittaa vuokralaistyritysten tiloihin herkulliset eväät kokouksiin aina kevyestä aamiaisesta monta ateriaa sisältäviin ja useamman päivän kestäviin koulutusmaratooneihin. Valitse yksittäisistä elementeistä tai valmiiksi suunnitelluista paketeistä. Mikäli näistäkään ei löydy optimaalista ratkaisua olethan yhteydessä niin räätälöidään juuri teidän tapahtumaan sopiva kokonaisuus.