Vain laadukkaimmista raaka-aineista voi syntyä päivän parhaita seikkailuja

Maku. Maku. Maku. Sitä löytyy rustiikkisista FREX-perunoista.

Puhtaan suomalaisen luonnon antimia kaikissa BAD ravintoloissa

FREX Perunat

Suomen puhtaassa luonnossa ja valoisassa kesässä kasvavat maukkaimmat juurekset ja maailmalla mainetta niittävät FREX-perunat joita käytetään BAD ravintoloissa. Ainutlaatuisen viljelymenetelmän ansiosta perunoiden maku, koostumus ja ravintosisältö ovat aivan omaa luokkaansa.

 

FREX Kananmunat

BAD ravintoloissa käytetään ainoastaan puhtaan maukkaita ja ravinnerikkaita, valkoisia FREX-kananmunia, jotka soveltuvat täyteläisen ja ruokaisan keltuaisensa vuoksi erityisen hyvin ruoanlaittoon.

Lohikeitto FREX-perunoilla.

Ravintoloissa käytetään vain FREX-kananmunia.

FREX
Tarina aidosta mausta

Kuuntele peltojen unohtunutta laulua. Hyräilyä tarinoista vuosisatojen takaa. Vuodenaikojen piiskaamasta mullasta nousee sitkeä, vanha tuttava. Kultaiseen kuoreen on
tallennettu pohjoisen luonnon elinvoima; muistutus puhtaasta maasta, jossa peltojen humina kantautuu suurimmankin kaupungin laidoille.

Osana yhteistä tarinaamme, peruna kuuluu jokaisen elinkaareen. Sen makuun on tiivistyneet yöttömät yöt, lapsuuden joulut, isoäidin keittiön kattiloiden kolina. Se on
rakkaiden reseptien lahja, arjen ihana helppous, tarina, joka
siirtyy sukupolvelta toiselle.

Kunnianosoituksena suomalaiselle maanviljelyn perinteelle, vuosikymmenten läpi hioutuneelle ammattitaidolle sekä aidolle maulle, Frex vie aikaan, jolloin ruoka oli luonnon
ehdoilla tuotettua. Meillä ikiaikaisiin menetelmiin yhdistyy innovaatio, ja ekologisuus saa uuden tason perunassa, jossa mikään ei ole tavallista.

Koska hyvän elämän resepti on lopulta aika yksinkertainen. Punainen tupa ja perunamaa voi löytyä myös kerrostalon keittiöstä. On palattava juurille, arjen pieniin onnen hetkiin. Niihin muistoihin, joiden maku ei muutu.

"Tämän kaiken pääset nauttimaan osana BADn lounasta perunoissa ja kananmunissa."

– Pia Tapio-Knuuttila, Managing Director